Kuvaushinnasto/Prices

Hääkuvaus

Hääkuvauspaketti S (Potrettikuvaus)

Paketti sisältää hääpotrettien kuvaamisen miljöössä. Kuvausaika on noin 1-1,5 h. Kuvia tulee olemaan noin 20-25 kpl ja ne ovat muokattu tarkasti. Tarvittaessa voimme pitää kuvauspalaverin ennen kuvausta.
Hinta: 180 €

Hääkuvauspaketti M (Vihkiminen)

Paketti sisältää vihkimisen kuvaamisen paikan päällä. Vihkimisestä tulee kuvia noin 50 kpl ja ne ovat perusmuokattuja. Tarvittaessa voimme pitää kuvauspalaverin ennen kuvausta.
Hinta: 230 €

Hääkuvauspaketti L (Potrettikuvaus + Vihkiminen)

Paketti sisältää hääpotrettien kuvaamisen miljöössä, sekä vihkimisen kuvaamisen paikan päällä. Kuvia tulee yhteensä n. 70-75 kpl, joista hääpotrettien määrä on 20-25 kpl. Hääpotrettien kuvausaika on noin 1-1,5 h ja ne ovat muokattu tarkasti. Vihkimiskuvat ovat perusmuokattuja. Hinta sisältää kuvauspalaverin ennen kuvausta.
Hinta: 380 €

Hääkuvauspaketti XL (Potrettikuvaus + Vihkiminen + Juhlapaikan kuvaaminen)

Paketti sisältää hääpotrettien kuvaamisen miljöössä,  vihkimisen kuvaamisen paikan päällä, sekä juhlapaikan kuvaamisen iltaan asti. Kuvausaika on noin 8 tuntia. Kuvia tulee yhteensä 250-300 kpl , joista hääpotrettien määrä on 20-25 kpl, vihkimiskuvien määrä noin 50 kpl ja loput ovat juhlapaikan kuvia. Hääpotrettien kuvausaika on noin 1-1,5 h ja ne ovat muokattu tarkasti. Vihkimiskuvat sekä juhlapaikan kuvat ovat perusmuokattuja. Hinta sisältää kuvauspalaverin ennen kuvausta.
Hinta: 900 €

Koko päivän dokumentaarinen hääkuvaus

Kuvausaika on noin 10-11 tuntia. Dokumentaarisia kuvia tulee olemaan 350-400 kappaletta ja ne ovat perusmuokattu. Pakettiin kuuluu myös 20-25 kpl virallisia hääpotretteja ja ne ovat muokattu tarkasti. Kuvauspalaveri sisältyy pakettiin.
Hinta: 1050 €

Muu kuvaus

Potrettikuvaus miljöössä

Noin tunnin kuvausmiljöössä. Tämä sisältää potrettikuvaukset, perhe- ja lapsikuvaukset, sekä eläinkuvaukset. Kuvia tulee olemaan noin 20 kpl ja ne ovat muokattu tarkasti.  Opiskelijakortilla yksittäisistä potrettikuvaussessioista alennusta -25 %. Kuvien toimitusaika noin 2 viikkoa.
Hinta: 170 €

yrityskuvaus, VIDEOKUVAUS JA MUUT KUVAUS

Ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan teille sopiva paketti.

Muuta huomioitavaa:

Hääkuvauksessa ja potrettikuvauksissa pidätän itselleni oikeuden julkaista kuvia sosiaalisissa mediassa mainosmielessä. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).  Mikäli kuvauspaikka on yli 30 km sijainnistani (Vantaa), niin hintaan lisätään matkakustannukset (sovitaan erikseen).

Hinnasto päivitetty 29.5.2020.

 

%d bloggers like this:
Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin