Kuvaushinnasto/Prices

Hääkuvaus

Hääkuvauspaketti ”S” (Potrettikuvaus)

Paketti sisältää hääpotrettien kuvaamisen miljöössä. Kuvausaika on noin 1-1,5 h. Kuvia tulee olemaan noin 20-25 kpl ja ne ovat käsitelty tarkasti. Tarvittaessa voimme pitää kuvauspalaverin ennen kuvausta.
Hinta: 200 €

Hääkuvauspaketti ”M” (Vihkiminen)

Paketti sisältää vihkimisen kuvaamisen paikan päällä. Vihkimisestä tulee kuvia noin 60 kpl ja ne ovat perusmuokattuja. Tarvittaessa voimme pitää kuvauspalaverin ennen kuvausta.
Hinta: 250 €

Hääkuvauspaketti ”L” (Potrettikuvaus + Vihkiminen)

Paketti sisältää hääpotrettien kuvaamisen miljöössä, sekä vihkimisen kuvaamisen paikan päällä. Kuvia tulee yhteensä n. 70-80 kpl, joista hääpotrettien määrä on 20-25 kpl. Hääpotrettien kuvausaika on noin 1-1,5 h ja ne ovat muokattu tarkasti. Vihkimiskuvat ovat perusmuokattuja. Hinta sisältää kuvauspalaverin ennen kuvausta.
Hinta: 420 €

Hääkuvauspaketti ”XL(Potrettikuvaus + Vihkiminen + Juhlapaikan kuvaaminen)

Paketti sisältää hääpotrettien kuvaamisen miljöössä,  vihkimisen kuvaamisen paikan päällä, sekä juhlapaikan kuvaamisen iltaan asti. Kuvausaika on noin 8 tuntia. Kuvia tulee yhteensä 250-300 kpl , joista hääpotrettien määrä on 20-25 kpl, vihkimiskuvien määrä noin 50 kpl ja loput ovat juhlapaikan kuvia. Hääpotrettien kuvausaika on noin 1-1,5 h ja ne ovat muokattu tarkasti. Vihkimiskuvat sekä juhlapaikan kuvat ovat perusmuokattuja. Hinta sisältää kuvauspalaverin ennen kuvausta.
Hinta: 1000 €

Koko päivän dokumentaarinen hääkuvaus

Kuvausaika on noin 10-11 tuntia. Dokumentaarisia hääkuvia tulee olemaan n. 400 kpl, joista 20-25 kpl hääpotretteja jotka ovat käsitelty tarkasti. Kuvauspalaveri sisältyy pakettiin.
Hinta: 1150 €

Muu kuvaus

Potrettikuvaus miljöössä

Noin tunnin kuvausmiljöössä. Tämä sisältää potrettikuvaukset, perhe- ja lapsikuvaukset, sekä eläinkuvaukset. Kuvia tulee olemaan 20 kpl ja ne ovat käsitelty tarkasti.  Opiskelijakortilla yksittäisistä potrettikuvaussessioista alennusta -25 %. Kuvien toimitusaika noin 2 viikkoa.
Hinta: 190 €

yrityskuvaus, LEMMIKKIELÄINKUVAUS, VIDEOKUVAUS JA MUU KUVAUS

Ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan teille sopiva paketti.

Muuta huomioitavaa:

Hääkuvauksessa ja potrettikuvauksissa pidätän itselleni oikeuden julkaista kuvia sosiaalisissa mediassa ja kotisivuilla mainostusmielessä. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).  Matkakustannukset Uudenmaan alueella kuulvat hintaan. Mikäli kuvauspaikka on Uudenmaan ulkopuolella, niin hintaan lisätään matkakustannukset (sovitaan erikseen).

Hinnasto päivitetty 24.1.2022.

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: