Valokuvaajanne Teemu Kustila @ Teemun hetket

Selfie.

Olen 37-vuotias turkulainen hää-, potretti- ja maisemavalokuvaaja, joka asuu pääkaupunkiseudulla. Vaikka olen aina pitänyt valokuvauksesta ja valokuvien katselusta, mm. sillaisten legendaaristen valokuvaajien kuin Henri Cartier-Bressonin, Robert Capan  ja Ansel Adamsin valokuvista, niin aloitin valokuvauksen vakavammin vuonna 2009 ostettuani ensimmäisen digitaalisen järjestelmäkamerani. Sen jälkeen paluuta entiseen ei enää ollut. Harrastuksesta on sittemmin tullut minulle toinen ammatti normaalin päivätyön rinnalle. Olen ammatiltani ja koulutukseltani diplomi-insinööri/insinööri ja työskentelen bioteknologia-alalla. Usein minulta kysytään mitä kuvaan mieluiten? Tähän minulla ei ole yksiselitteistä vastausta, mutta tykkään kuvata ihmisiä, eläimiä, luontoa ja maisemia samalla innokkuudella. Tämän takia hääkuvaus on aina ollut lähellä sydäntäni elää muiden ikimuistoisissa hetkissä mukana.

Hääpäivä sisältää monia erilaisia tunteita, tilanteita sekä ämpärikaupalla aitoa onnellisuutta. Hyvältä hääkuvaajalta vaaditaan hyvää reaktiokykyä, tilannetajua sekä asianmukaista asiaan perehtyneisyyttä. Ja kuten monessa muussa asiassa, nämä taidot saavutetaan vain oman intohimon ja kokemuksen avulla. Tämä haastavuus on myös itselle se lajin suola, sillä kerran elämässä tapahtuvan uniikin hetken onnistunut tallennus on mahtava tunne. Hääkuvauksen lisäksi teen erilaisia potretti-, yritys-, rippi-, perhe-, sekä kiinteistökuvauksia. Pyrin erottumaan kilpailijoistani edullisella hinnalla, sekä kalustollani sillä kuvaan digitaalisella keskiformaatilla. Se mitä tämä tarkoittaa teille, on uniikin näköiset kvat merkkipäivästänne ultrakorkealla resoluutiolla jotka luonnollisesti toimitan teille täydellä resoluutiolla.

Toimialueeni on pääasiassa Uusimaa, mutta teen tarvittaessa keikkaa myös Uudenmaan ulkopuolelle (Varsinai-Suomi, Pirkanmaa).

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: